Din când în când, poporului român i se transmite de la televizor să stea liniștit că totul e sub control și Guvernul gestionează bine criza sanitară.

Dacă însă ne uităm la cifre și statistici, vedem că Guvernul PeNeLe a gestionat atât de ”bine” această criză, încât suntem foarte aproape să depășim incredibila cifră de 4.000 de morți cu și de COVID-19. (3.967 la data de 09.09.20200).

Românii au visat mereu să fie pe primele locuri din Europa. Iată că suntem! Suntem pe locul 10 din 48 la numărul total de decedați din cauza infecției cu COVID-19 și pe locul 5 la numărul total de cazuri. Iar printre țările Europei Centrale și de Est membre ale UE, suntem campioni absoluți, nimeni nu ne bate! Din păcate!

Și, atunci, ce a gestionat atât de bine Guvernul PeNeLe? Contractele dubioase și date pe ochi frumoși clientelei de partid? Tunurile financiare date din bani publici?

Dintre cei 3.967 de morți, oare câți au murit pentru că n-au avut la dispoziție o mască de protecție care să-i ferească de infecție? Dacă sunt mai mulți de 64, și e foarte posibil să fie, așa cum notează un editorialist, Guvernul PeNeLe, care se preface de aproape patru luni că asigură măști gratuite, este mai criminal decât guvernul forțat să demisioneze după tragicul accident din Colectiv.

Români, nu uitați: sub ”buna„ guvernare a peneliștilor, corupția și incompetența continuă să ucidă! Chiar mai rău decât înainte!

sursa: printreranduri.net

Articolul precedentDacă mai mult de 64 de români au murit pentru că nu au avut o mască, atunci Guvernul Orban e mai criminal decât cel de la Colectiv
Articolul următorCOMENTARIU: Ministrul de Finanțe este ori foarte prost (economist), ori foarte nesimțit (ca individ). Iar socialismul este bun! Și este o idee pentru tineri și pentru mileniul trei.