Conform unor surse BihorNews.ro, social democrații bihoreni au avut ieri prima ședință a noii conduceri județene interimare – una 100% locală.

Astfel, organizația este condusă acum de către doctorul Aurel Mohan, președinte, doctorul Florian Bodog, prim vicepreședinte, Felix Cozma, secretar executiv, alături de un birou județean din care mai fac parte deputatul Ioan Mang, Gabriel Ghilea, subsecretar de stat, Emilian Pavel, subprefect, precum și toți cei 27 de primari social democrați din Bihor.

Este de așteptat ca perioada de interimat să dureze până după finalul acestui an electoral.

Cunform surselor citate, cu această ocazie, noua conducere județeană a discutat și a validat propunerea senatorului Florian Bodog pentru ca organizația locală a PSD din Oradea să fie condusă, tot interimar, de către consilierul local Adrian Madar, care își va asuma, pe lângă funcția de conducere și candidatura pentru Primăria Oradea.

Tot ieri, potrivit informațiilor noastre, a avut loc și o ședință a organizației locale a PSD din Oradea.

Articolul precedentLocul 35 în lume! Rezervele internaționale ale BNR au ajuns la un nivel record. Economiștii spun că în 2024 euro nu va depăși 5 lei
Articolul următorGarda de Mediu a amendat cu 15.000 de lei o firmă care reabilitează un parc dintr-un mare municipiu: „S-a constatat că mai mulți arbori erau vătămați”