Liderii naționali și județeni ai Partidului Social Democrat, au validat azi, la București, noua conducere interimară a PSD Bihor care își va exercita mandatul până anul viitor, cel mai probabil, când va fi organizată o conferință de alegeri.

Astfel, noua echipă de conducere a PSD Bihor este compusă din medicul chirurg Aurel Mohan, președinte, medicul chirurg Florian Bodog, prim vicepreședinte și Felix Cozma, secretar.


Doctorul Aurel Mohan este medic specialist neurochirurg la Spitalul Județean din Oradea, medic șef coordonator bloc operator în cadrul aceluiași spital și Conferențiar în cadrul Facultății de Medicină a Universității din Oradea. De asemenea, este Doctor în medicină, specializat în neurochirurgie. A absolvit cursurile Universității orădene.


În ceea ce privește conducerea interimară a PSD Oradea, aceasta va fi stabilită la nivelul PSD Bihor, nefiind luată în discuție la București, dat fiind că este vorba de structuri ierarhice inferioare celor județene.

Articolul precedentProgramul Casa Verde a fost deblocat
Articolul următorOradea – Patru persoane, inclusiv două fetiţe cu vârste de 4 şi 2 ani, în stare gravă după ce s-au intoxicat cu soluţie antiparazitară pentru animale