Garda de Mediu a amendat cu 15.000 de lei o firmă care reabilitează un parc din Constanța, pentru că „s-a constatat că mai mulți arbori erau vătămați”.


citește și: Vă mai aduceți aminte cum arăta Cimitirul Rulikowski, unde se odihnesc rudele sau prietenii noștri?

citește și: Masacru în parcul Muzeului!

citește și: RER este plătită ca să ‘toaleteze’ arborii astfel încât aceștia să se usuce!


„Garda de Mediu Constanta a amendat cu 15.000 lei firma care realizeaza lucrari de reconfigurare a parcului din zona Garii Constanta. La controlul efectuat de comisari, s-a constatat ca mai multi arbori erau vatamati, iar in interiorul parcului se afla un munte de pamant in amestec cu dale de beton”, a transmis Garda de Mediu vineri dimineața.


citește și: Orădenii se opun tăierilor agresive de arbori, mai ales că orașul este deja EXTREM de poluat!

citește și: Totuși, ce aveți cu arborii seculari din Oradea?


„Lucrarile se executa pentru Primaria Municipiului Constanta, in baza unui proiect avizat de Agentia pentru Protectia Mediului. Constructorul are obligatia sa ia toate masurile privind gestionarea deseurilor si de protectie a mediului pe amplasament. De mentionat ca proiectul prevede marirea suprafetei spatiului verde cu cca.2000mp”, mai precizează sursa citată. (sursa)

Articolul precedentSURSE. PSD și-a stabilit candidatul pentru Primăria Oradea / Cine face parte din conducerea organizației județene
Articolul următorCoaliția Rogerius: Primăria vrea să întărească măsurile coercitive asupra noastră. Apel către asociațiile de proprietari