Coaliția Rogerius: Stimați președinți și administratori ai asociațiilor de proprietari, dragi colegi, simpatizanți,

Primăria Oradea a lansat în dezbatere un nou regulament privind salubritatea în orașul nostru! După o primă lecturare se pare că vor să întărească măsurile coercitive asupra noastră, cuantumul amenzilor să le aplice după bunul plac, acompaniați de Poliția Locală, și evident fără a putea dovedi că deșeurile au fost amestecate de vreun locatar arondat la un anumit țarc, etc.

Haideți să susținem îmreoună un punct de vedere UNITAR, să venim cu propuneri corecte, decente, care să apere cetățenii și nu cele ce sunt de partea măsurilor abuzeive ale #PMO și pentru profitul operatorului mult iubit, #RER.

Așteptăm propunerile pe care ulterior să le susținem împreună la email-ul coalitiarogerius@gmail.com sau prin mesaje pe platforma de facebook a Coaliției. (sursa)

Articolul precedentGarda de Mediu a amendat cu 15.000 de lei o firmă care reabilitează un parc dintr-un mare municipiu: „S-a constatat că mai mulți arbori erau vătămați”
Articolul următorCriză de muncitori pe autostradă! Salariile uriașe pe care le refuză: „E prea puţini bani”. Vor veni muncitori din Asia…