”Mai întâi, Guvernul PNL i-a trimis pe polițiști sub acoperire să-i amendeze pe românii care nu sunt obedienți”, scrie senatorul bihorean Florian Bodog.

”Apoi, premierul Orban i-a cerut lui Vela de la Interne operaţionalizarea unui TELVERDE, la care cetăţenii cu spirit “civic” să semnaleze încălcările regulilor de protecţie. Peneliștii vor astfel să direcţioneze controalele în funcţie de semnalele primite. Nu știu de ce, dar am impresia că cei mai mulți dintre amendați vor fi membrii PSD sau votanții noștri.

Iată că, în lupta sa “de clasă” cu românii și COVID-19, Guvernul PNL recurge la metode ale vremurilor de mult apuse, metode folosite cu succes și de comuniști și de securiști: intimidarea, telefoanele anonime, delațiunea, amenzile usturătoare, etc.

“Operaţionalizarea” acestui TELVERDE (pentru denunțuri) se întâmplă în condițiile în care:

– la DSP București, de exemplu, nici la ora actuală nu răspunde nimeni la telefon – din lipsă de personal – atunci când sună oamenii pentru a cere îndrumare.

– primii care nu au respectat regulile impuse de Guvern au fost chiar miniștrii cabinetului, în frunte cu Orban. Sper că mai țineți minte cheful ăla de pomină pe care l-ați făcut în sediul Guvernului, domnule Orban?

Vorba românului: proștii nu sunt proști destul dacă nu sunt și fuduli.” (sursa)

Articolul precedentRaed Arafat: Masca ar putea deveni obligatorie pe stradă
Articolul următorDOCUMENT exploziv. Peste 7.000 de infectări cu coronavirus pe zi până la sfârșitul lunii