Fostul director al societăţii de termoficare din Timişoara, Bogdan Nanu, cel care a demisionat după ce presa a relatat că are dosar penal, a cumpărat o maşină de 20.000 de euro, din banii Colterm, în cele două săptămâni cât a fost în funcţie. Primarul Dominic Fritz a declarat că nu avea cunoştinţă de această achiziţie. Desigur…

În același timp, Bolojan ține tare de penalul său de la CET, fostul director Stănel Necula, condamnat penal definitiv cu suspendare pentru tentativă de fraudă cu fonduri europene, care a demisionat și apoi a fost reangajat de Primăria Oradea în cadrul Termoficare SA Oradea pe o altă funcție, pentru că Instanța i-a interzis anumite drepturi, printre care și cel de a exercita profesiunea de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii.

Dar acesta nu era singurul penal al lui Bolojan. Gheorghe Răcaru, fostul președinte al Consiliului de Administrație al aeroportului orădean, pus de Ilie Boloja, avea și el un palmares impresionant…

Citiți aici.

Desigur, Bolojan nu este, din niciun punct de vedere, unic. PNL este un partid de penali. Patru cazuri LA VÂRF doar de la începutul anului!

De ce nu se delimitează peneliștii de ei? Poate răspundeți dumneavoastră.

Articolul precedentVlad Voiculescu are DOUĂZECI ȘI UNU de consilieri. Dar și-a delegat atribuțiile…
Articolul următorSub supravegherea lui Orban și Tătaru, senatorul penelist Gheorghe Carp a votat ÎMPOTRIVA finanțării suplimentare a spitalelor din Bihor!