Cântărețul de manele Smiley, 44 de ani, a fost ridicat, joi, 14 martie, de acasă și dus la audieri la Secția 2 Poliție din București sub acuzația de înşelăciune. El a fost reținut 24 de ore pentru că a încasat bani în avans de la trei persoane pentru a cânta la diferite evenimente şi chiar s-a prezentat pentru a-şi onora angajamentul, relatează News.ro.

timesnewroman.ro: Asta după ce, la Secţia 2 Poliţie au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta şi-ar fi onorat înţelegerile, a cântat şi nici n-ar fi restituit banii primiţi.

UPDATE ora 8.45: Smiley a fost reținut pentru 24 de ore, transmite Digi 24. Cântărețul de manele urmează să fie dus și în fața Parchetului, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Persoanele care l-au reclamat la poliție pe Smiley sunt din Ploieşti, Dolj şi din Argeş, zone din România unde se apreciază astfel de „muzică”, pentru că nu au nici o bucurie, nu cred în Dumnezeu și nu știu ce este frumosul.

Acestea susțin că Smiley a venit la ei, exact la locul convenit, și a cântat mai bine de două ore melodiile acelea pentru care este celebru și apreciat de primăriile din toată țara, cum ar fi „Mi-am pierdut buletin”, „Am depus certificatul de urbanism” și „Nu pot trăi fără tine, primarule care vrei să fii reales în funcție”. (sursa)

Articolul precedentLeguma cu 20 de calorii care ar trebui mâncată zilnic. Are multe fibre și minerale și beneficii multiple pentru organism
Articolul următorAEP a lansat Ghidul anti-fake pentru alegerile din 2024. Cum recunoști o informație falsă