Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă astăzi că Aeroportul Internaţional Oradea dispune de acum de banii necesari pentru extinderea terminalului de pasageri după ce contractul de finanţare are o valoare de 212,84 milioane lei cu TVA (POIM) a fost semnat astăzi de Ministerul Transporturilor şi va permite acestui aeroport să aducă o serie de modernizări până la sfârşitul anului viitor, transmite News.ro.

“Aeroportul Internaţional Oradea dispune de acum de banii necesari pentru extinderea terminalului de pasageri! Contractul de finanţare are o valoare de 212,84 milioane lei cu TVA (POIM) care a fost semnat astăzi de Ministerul Transporturilor va permite acestui aeroport să aducă o serie de modernizări până la sfârşitul anului viitor”, anunţă ministrul pe Facebook.

Sorin Grindeanu arată că modernizările prevăd construcţia unui corp adiacent pentru plecări Schengen şi non-Schengen, extinderea drumurilor de acces, extinderea parcării de scurtă durată şi achiziţionarea unor echipamente pentru degivrarea aeronavelor. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.