Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă astăzi că Aeroportul Internaţional Oradea dispune de acum de banii necesari pentru extinderea terminalului de pasageri după ce contractul de finanţare are o valoare de 212,84 milioane lei cu TVA (POIM) a fost semnat astăzi de Ministerul Transporturilor şi va permite acestui aeroport să aducă o serie de modernizări până la sfârşitul anului viitor, transmite News.ro.

“Aeroportul Internaţional Oradea dispune de acum de banii necesari pentru extinderea terminalului de pasageri! Contractul de finanţare are o valoare de 212,84 milioane lei cu TVA (POIM) care a fost semnat astăzi de Ministerul Transporturilor va permite acestui aeroport să aducă o serie de modernizări până la sfârşitul anului viitor”, anunţă ministrul pe Facebook.

Sorin Grindeanu arată că modernizările prevăd construcţia unui corp adiacent pentru plecări Schengen şi non-Schengen, extinderea drumurilor de acces, extinderea parcării de scurtă durată şi achiziţionarea unor echipamente pentru degivrarea aeronavelor. (sursa)

Articolul precedentConcertul lui Culiță Sterp din Bihor, întrerupt de polițiști! Prima reacție a cântărețului
Articolul următorDoar în 2022, solare şi eoliene de circa 6 miliarde de euro au primit avizele pentru lansarea investiţiilor. În Bihor, de 23 de ori mai puțin decât în Arad! În Botoșani, de 4 ori mai mult decât în Bihor…