Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat miercuri că prevederea din acordul de guvernare, conform căreia liderii coaliţiei se angajează să nu schimbe, prin traseism politic, rezultatul votului din 6 decembrie reprezintă un gentlemen’s agreement, informează Agerpres.

„Acesta este un gentlemen’s agreement, o înţelegere între trei formaţiuni politice, prin care noi vrem să arătăm că fenomenul traseismului politic este unul care afectează negativ funcţionarea democraţiei din România şi că nu vrem să mai luăm parlamentari de la alte partide. (…) Noi ne-am asumat că nu luam parlamentari de la alte formaţiuni politice”, a subliniat Orban, într-o declaraţie acordată presei. (sursa)

Declarația halucinantă a liderului penelist vine în condițiile în care pe lista de miniștri se află un traseist notoriu – Sorin Cîmpeanu, viitor ministru al Educației, iar pe lista de candidați PNL pentru Parlament la alegerile din 6 decembrie, presa a numărat cel puțin 9 traseiși și 4 miniștri din epoca Dragnea!

Articolul precedentAlianța misoginilor: Marii ”europeni” de la PNL-USR au EXPULZAT femeile din guvern!
Articolul următorZF.ro: Ascensiunea fabuloasă a noului premier, pe care economiştii de generaţie şi colegii de bancă nu o înţeleg