Deputatul bihorean Steluța Cătăniciu a decis că e nevoie de un nou suflu în cadrul dezbaterilor de idei din PSD. Astfel, deputata lansează, alături de alți colegi parlamentari, o platformă social-liberală în cadrul grupurilor parlamentare ale PSD.

Contactată de BihorNews, Steluța Cătăniciu a declarat:

”Împreună cu mai mulți colegi parlamentari, am decis să formăm o platformă social-liberală în cadrul grupurilor PSD din Senat și Camera Deputaților.

Este un grup de gândire și dezbatere în cadrul Partidului Social Democrat în care vrem să se regăsească alături de noi toți cei care au și o gândire liberală.

Partidul Social Democrat a dovedit și până acum, cât timp a guvernat România, că este cel mai liberal dintre partidele parlamentare, atât prin politicile sale economice, cât și cele privind apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor. Vrem să continuăm această linie în cadrul PSD și dorim, ca prin activitatea noastră, să dezvoltăm și mai mult această orientare social-liberala, oferind o alternativă viabilă la actuala guvernare penelistă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.