Liderul PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, a declarat vineri că PSD s-a angajat să poarte discuţii la Bruxelles pentru modificarea procentului alocat fondului de pensii din PIB, în contextul în care s-a stabilit prin PNRR că acesta nu va putea depăşi 9,4%.

“Eu cred că avem şanse să modificăm, pentru că trebuie să ţină cont şi Uniunea Europeană că România are astăzi aproape cele mai mici pensii din Europa. Poate, bulgarii ne mai întrec. Nu putem rămâne la acest nivel, şi cu preţuri liberalizate, cu preţuri de Europa şi cu pensii de 200 de euro. Şi-apoi, am fost anunţaţi că pierdem două miliarde de euro din PNRR pentru că, chipurile, ar fi fost prea mare dezvoltarea economică pe anul trecut şi nu mai merităm cele două miliarde. Fără a se specifica de unde. Deci oricum va trebui renegociat”, a spus Ioan Mang. (stiripesurse.ro)

Articolul precedentPrimarul comunei Sânmartin: PNL a privatizat fondurile europene. Nu exclud să depunem o plângere penală!
Articolul următorMarcel Ciolacu: Scumpirile din energie, urmare a liberalizării haotice făcute în timpul a doi ani de guvernare de dreapta