Noaptea ca hoții! – scrie președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, cu privire la decizia de ieri a guvernului demis de a goli pur și simplu, în plină CRIZĂ, fondul de rezervă al Guvernului și de a arunca bani către primăriile conduse de peneliști!

”Aseară, Guvernul Cîțu (cunoscut ca și Guvernul lui Iohannis), demis de Parlament, s-a întrunit la Palatul Victoria și au pus de un furt! În loc să se ocupe de situația din sănătate și educație și să aloce bani din Fondul de REZERVĂ al Guvernului pentru spitale sau pentru testele elevilor și cadrelor didactice, au împărțit 1,1 miliarde lei (adică peste 200 milioane euro) către primării, pe un singur criteriu: apartenența politică a primarului!

Mai exact, primăriile cu primari PNL și UDMR au primit de la Citu și Iohannis, din Fondul de Rezervă al Guvernului, sume cuprinse între 250.000 și 2.000.000 lei, iar către comunitățile cu primari PSD (nu toate, deoarece prefecții PNL au ”uitat” să anunțe și primarii PSD să solicite sume necesare funcționării) au primit câte 50.000 lei primăriile de comune și 100.000 lei primăriile de oraș!

Nici un alt criteriu decât apartenența politică!

Nesimțire si ilegalitate totală!

Astfel, Cîțu, cu susținerea lui Iohannis, și-a plătit victoria la Congresul PNL, iar UDMR a fost răsplătit că l-au susținut la moțiune și nu au votat!”

Alo, D.N.A., se aude? – încheie președintele PSD Bihor. (sursa)

Articolul precedentÎn plină CRIZĂ, containerul cu paturi ATI de la Municipal zace uitat de două săptămâni
Articolul următorPSD Bihor solicită demiterea prefectului Țiplea și autosesizarea organelor competente