Orice început de an școlar înseamnă speranțe şi emoţii atȃt pentru profesori, învaţatori şi educatori, cât și pentru elevi și familiile lor.

Pentru a face această perioadă cât mai ușoară, Primăria Țețchea s-a implicat în asigurarea condițiilor optime pentru deschiderea anului școlar în siguranță.

Astfel, Primăria comunei a depus un proiect in cadrul POIM în valoare de 724.872 lei pentru dotarea cu echipamente de protecție și dispozitive medicale mobile destinate asigurării condițiilor igienico-sanitare necesare pentru prevenirea si diminuarea răspândirii potențiale a infecției cu virusul SARS-CoV-2.  

Cazan Aurel-Florin, Primarul comunei Țețchea, a declarat: Mereu  am pus şi vom pune pe primul loc dotarea infrastructurii școlare cu tot ce este necesar desfășurării unui învățământ modern, de calitate. Autorități publice, directori de școli, cadre didactice, părinți sau bunici, suntem cu toții datori să sprijinim și să încurajăm educația tinerei generații. Mult succes tuturor în noul an școlar!

Articolul precedentRafila vrea ca pacienții care merg în spitalul de stat să nu mai fie îndrumați către privat: Trebuie să eliminăm acest conflict de interese
Articolul următorEuro s-a prăbuşit peste noapte şi a coborât la minimul ultimilor 20 de ani, sub paritatea cu dolarul, după ce ruşii au închis robinetul de gaz. Analiştii avertizează că este doar începutul