Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației subliniază că banii au fost acordați indiferent de culoarea politică a primarilor.

VEDEȚI CU OCHII DUMNEAVOASTRĂ!

Guvernul a decis cum să fie repartizați în teritoriu banii din Fondul de rezervă. Este vorba de peste un miliard de lei, care vor ajunge în special la primarii PNL și UDMR, mai puțin la cei ai PSD și aproape deloc la USR.

Baronii din PNL au înroșit telefoanele Guvernului„Când vin banii”, a fost întrebarea pe buzele tuturor liderilor de organizații PNL. Ministrul Cseke Attila a fost abordat frontal de mai mulți șefi de organizații pentru a i se cere detalii suplimentare. Au fost amânați deja de două ori de premierul Cîțu, iar unii au început să-și piardă încrederea.

Ziua de miercuri, prima de activitate a guvernului demis, a fost cea în care s-au împărțit banii din Fondul de Rezervă aflat la dispoziția premierului Cîțu. Suma care a fost aprobată în Guvern este de peste 1 miliard de lei, marii câștigători fiind primarii PNL și UDMR.

Primăriile comunelor conduse de PSD au primit câte 50.000 de lei, în timp ce sumele pentru primăriile conduse de PNL sunt mult mai mari. Per total, PSD a primit aproximativ 20-25% din suma alocată. În schimb, comunele conduse de primari de la PNL au primit sume considerabil mai mari, cele mai multe fiind în jurul a 400.000 de lei per comună, de opt ori mai mult decât comunele PSD. (sursa)

Prefectura și CJ Bihor au cerut 95.000 lei și au primit 38.000. Majoritatea covârșitoare, către baronașii locali peneliști!

Grosul a mers, în mod ticălos, către comunele conduse de primari PNL și UDMR, în vreme ce locuitorii comunelor cu primari PSD au fost pur și simplu batjocoriți de Guvernul demis! Unele dintre ele, nu au primit nimic.

Încă o dată: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației subliniază că banii au fost acordați indiferent de culoarea politică a primarilor.

VEDEȚI CU OCHII DUMNEAVOASTRĂ!

Articolul precedentValul 4 reușește acolo unde a eșuat statul lui Iohannis și Cîțu
Articolul următorCiolacu, despre miliardul dat de Cîțu primarilor: Și-a plătit funcția la Congres. Plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern