Marcel Ciolacu spune că prin decizia de a aloca un miliard de lei din fondul de rezervă administrațiilor locale, Florin Cîțu „și-a plătit funcția la congres”. De asemenea, liderul PSD anunță că va face plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern.

Ministerul Dezvoltării a alocat miercuri 1 miliard de lei pentru primăriile din România din fondul de rezervă la dispoziția Guvernului, a transmis instituția printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.

Postarea integrală a lui Marcel Ciolacu:

Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit functia la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea tine pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenițărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;
2. atacăm și desființăm hotârărea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;
3. Cîțu va pleca! De tot! (sursa)

Articolul precedentCîțu a golit fondul de rezervă al Guvernului. Comunele bihorene cu primari PSD, BATJOCORITE de Guvernul demis!
Articolul următorValeriu Gheorghiță, avertisment dur: România este noua Lombardia