Una dintre cunoscutele gemene siameze Abby și Brittany Hensel și-a găsit dragostea adevărată. Conform Mirror, tânăra Abby Hensel, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu Josh Bowling, asistent medical și veteran al armatei Statelor Unite.

Potrivit Todaycei doi și-au unit destinele în urmă cu trei ani. Pe rețelele de socializare au fost făcute publice și imagini și videoclipuri din ziua cea mare. 

Cei doi soți locuiesc în Minnesota și își petrec timpul liber făcând drumeții și mâncând înghețată. Abby și Brittany Hensel sunt profesoare de gimnaziu. 

Născute la 7 martie 1990, în Minnesota, Abby și Brittany sunt gemene siameze și au în comun fluxul sanguin și toate organele de sub talie. Abby deține controlul asupra brațului și piciorului drept, în timp ce Brittany le controlează pe cele din partea stângă. 

Părinții lor, Patty și Mike Hensel, nu au luat niciodată în considerare separarea fetelor, întrucât se temeau că acestea ar putea muri sau ar urma să rămână cu dizabilități grave dacă ar fi încercat acest lucru. 

Nu ne dorim niciodată să fim despărțite pentru că nu am putea face toate lucrurile pe care le facem acum, cum ar fi să jucăm softball, să alergăm și să facem sport”, spunea Abby. 

Surorile au devenit cunoscute în anul 1996, când au apărut în cadrul unui episod al emisiunii „Oprah Winfrey Show”. Viața lor a fost apoi subiectul unui reality show, „Abby & Brittany”. (adevarul.ro)

Articolul precedentPrimele roșii românești costă de două ori mai mult decât carnea: ”Exagerat! Nu se poate!” Statul acordă subvenții producătorilor!
Articolul următorFlorian Bodog: Despre tineri și votul anti-sistem