Senatorul bihorean Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, anunță într-o postare pe Facebook că Ministerul Sănătății a semnat astăzi contractul de finanțare europeană pentru realizarea unei noi secții a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Oradea pe strada Vlădeasa, pe un teren deținut de autoritățile locale.

Așa cum am dovedit și până acum, scrie senatorul PSD, continuăm să susținem investițiile în sănătatea bihorenilor! (sursa)


Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a semnat contractul de finanțare pentru construcția noilor secții de pneumologie și boli infecțioase la Spitalul Municipal din Oradea.

Astfel, Ministerul Sănătății a alocat 640 de milioane de lei din PNRR pentru construirea și dotarea secțiilor de pneumologie și boli infecțioase, în cladiri noi, la Spitalul Municipal!

“Sprijinul constant al domnului senator Florian Bodog și a altor parlamentari pentru dezvoltarea serviciilor medicale în județ și pentru parteneriatul dintre Ministerul Sănătății și autoritățile locale din Bihor este un exemplu de colaborare în interesul pacienților din acest județ”, a declarat ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila.

Noua construcție va avea 229 de paturi de spitalizare continuă pentru secțiile de boli infecțioase, pneumologie și ATI. De asemenea, noul corp de clădire va avea 20 de paturi de spitalizare de zi.

Investiția totală se ridică la 640 de milioane de lei și va fi asigurată de Ministerul Sănătății prin PNRR.

Articolul precedentPrețul REAL al intrării în Schengen va fi să acceptăm și mai mulți migranți din Africa și Asia!
Articolul următorIoan Mang: Vizita premierului Ciolacu în SUA, un succes al României