Se pare că sutele de milioane de euro dați unor firme occidentale pe tehnică de urmărire și altele, nu a fost destul.

Se pare că miliardele, probabil, în contractele acordate altor firme occidentale, nu a fost destul.

Se pare că faptul că NU suntem rută de migrație spre Vest, nu e destul!


Citește și: „Nicio altă țară din Europa nu se confruntă cu așa ceva.” Clanurile mafiote terorizează Suedia cu bombe și atacuri armate (Politico)


Acum, abia, apare adevăratul preț! Și ne-o spune Suedia, azi, care se pare că s-a răzgândit cu privire la Schengen.

La fel cum fac cu deșeurile, pe care încearcă să ni le trimită constant pentru că nu au soluții, occidentalii dau acum semnale tot mai clare că vor să ne trimită și migranți, chiar dacă ei i-au chemat în Europa, pentru că nu mai știu ce să facă cu ei.

Înainte de reuniunea Consiliului JAI de marți, ministrul pentru Migrație din Suedia a declarat:

„Vorbim despre o extindere a Spațiului Schengen, dar înainte trebuie reformat sistemul în sine. Europa trebuie să fie și ea pregătită. Este un sentiment al urgenței, dar toată lumea știe că este un moment crucial. Nu trebuie reformat doar sistemul de migrație, ci și sistemul Schengen, trebuie să preluăm controlul asupra migrației, cu granițe solide, astfel încât să putem face distincția dintre cei care fug de război și persecuție și care au nevoie de ajutor în UE și cei care nu fug de război și persecuție și nu au dreptul să intre în UE. În plus, avem nevoie de o mai mare solidaritate între statele UE”, a spus Maria Stenergard, ministrul suedez pentru Migrație.

SOLIDARITATE, în limbajul de la Bruxelles, înseamnă mai mulți migranți clandestini distribuiți și în alte țări decât cele vestice.


Citește și: Suedia, ‘modelul’ nostru în viață…, a devenit noul tărâm al violenței! Ucigașii, în general tineri imigranți. Guvernul vrea să mobilizeze armata pe străzi

Articolul precedentPăcat de banii și de anii pierduți cu propaganda… Bolojan, la coada clasamentului național după notorietate și încredere, mult sub Șoșoacă!
Articolul următorFlorian Bodog: PSD investește 129 de milioane de euro pentru dezvoltarea spitalelor din Bihor. Se va construi o nouă secție a Spitalului Județean! (DETALII)