Un bărbat din Craiova a scos la vânzare pe Facebook un tun din Al Doilea Război Mondial, pentru care a găsit cumpărător după numai 24 de ore.

Craioveanul a postat pe 23 ianuarie un anunț mai puțin obișnuit pe pagina Anunțuri Gratuite Craiova. Bărbatul a scos la vânzare un tun, cu tot cu ghiulele, din Al Doilea Război Mondial.

”Tun cu ghiulele din al 2′lea razboi mondial 3000€ cu transport”, sună postarea craioveanului, însoțită de mai multe fotografii a tunului.

Conform legislației în vigoare, orice fel de armă poate fi vândută doar cu respectarea unui regim special strict.

Excepţie fac armele dezafectate, cum este şi cazul tunului oferit spre vânzare de craiovean, care nu mai pot fi folosite decât pentru rol decorativ.

În ciuda comentariilor ironice ale utilizatorilor, oferta craioveanului nu a rezistat mult timp, iar după o zi s-a anunțat vânzarea tunului.

Nu se știe dacă bărbatul a obținut cei 3.000 de euro pe care i-a solicitat și nici cine l-a cumpărat, cert este că tunul are acum un nou proprietar. (sursa)

Articolul precedentDumbo „segregaţionistul” şi Pisicile aristocrate „rasiste”. De ce restricţionează Disney accesul copiilor la câteva animaţii clasice
Articolul următorSituaţie bizară la raportările zilnice COVID: “E ceva care nu se leagă”