Userista orădeancă Ioana Mihăilă, medic endocrinolog în privat, este noul ministru al Sănătății în urma concedierii lui Vlad Voiculescu (PLUS) de către premierul Cîțu (PNL). Numirea acesteia a fost semnată de Klaus Iohannis.

„Prioritatea mea va fi rezolvarea crizei sanitare prin măsuri concrete care să vină în sprijinul spitalelor. Sunt medic și cunosc îndeaproape care este situația din spitale și cu ce se confruntă colegii mei de mai bine de un an. Au nevoie de soluții ferme și clare și asta îmi propun să fac, alături de colegii mei din minister – să venim în ajutorul lor, iar tot ce a fost făcut bun până acum va fi continuat.

Rămân consecventă angajamentelor pe care mi le-am asumat ca secretar de stat în Ministerul Sănătății: refacerea infrastructurii de sănătate, sprijinirea segmentului ambulatoriu și a medicinei de familie, precum și alocarea finanțărilor pe criterii obiective. Depolitizarea sistemului de sănătate va fi un punct esențial al mandatului meu”, a declarat Ioana Mihăilă

În același timp, fosta candidată USR la Primăria Oradea, a împrumutat partidul, conform propriei declarații de avere, cu 20.000 de lei în campania electorală. Conform presei centrale, aceasta a fost timp de cinci ani membru PNL Bihor, dar fără să fie activă.

Da, e clar. Dacă depolitizarea ar însemna userizare, atunci o credem.

Articolul precedentFlorian Bodog. În timpul mandatului meu de ministru am făcut achiziții publice de sute de milioane de euro pentru toate spitalele județene! Niciun funcționar din minister nu a semnat alături de mine (VIDEO)
Articolul următorUserista orădeancă Ioana Mihăilă și-a dublat veniturile din privat cu banii de bugetar! E frumos, nu-i așa?