Senatorul bihorean Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, a făcut publică într-o postare pe Facebook intervenția avută azi în plenul Senatului la votul pentru ridicarea imunității sale parlamentare, în urma solicitării DNA.

Printre altele, fostul ministru al Sănătății a remarcat, în fața senatorilor, faptul că în timpul mandatului său a realizat achiziții de sute de milioane de euro, printr-un program în colaborare cu Banca Mondială, pentru care a semnat singur, nu prin delegație, niciun funcționar din minister nedorind să-și pună semnătura pe documente, de frica unor probleme ulterioare.

Totuși, a subliniat Florian Bodog, achizițiile s-au realizat cu succes, toate spitalele județene beneficiind acum de CT, RMN, iar unele dintre ele au și acceleratoare liniare pentru tratamentul bolnavilor de cancer și, mai mult, nimeni, niciodată, nu a putut ridica nicio urmă de îndoială cu privire la corectitudinea ministrului sau a reușitei respectivului program.

Puteți urmări integral intervenția filmată în clipul de mai jos.

Articolul precedentÎn fața Rusiei agresive, cât de mult ne putem baza pe NATO?
Articolul următorDupă ce a împrumutat USR cu bani în campania electorală, Ioana Mihăilă, fostă penelistă vreme de 5 ani (!), promite depolitizare…