Într-un interviu omagial acordat ziarului Libertatea, baronul penelist de Bihor este, brusc, întrebat:

”Excludeți posibilitatea să fiți vreodată premier, șef la PNL sau să candidați la Președinție?

– N-ar fi normal să exclud și nici nu e cazul.

– Deci nu excludeți?

– Nu exclud.”

Ce l-o fi făcut să se răzgândească, nu știm. Știm însă că, nu demult, Bolojan spunea contrariul și motiva răspunsul prin faptul că fiecare trebuie să își cunoască limitele incompetenței. Poate între timp și le-a uitat, sau le-a mai flexibilizat

La finalul unui alt interviu fluviu și omagial publicat de FormulaAs, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor vorbea și despre viitorul său politic pe care îl vedea astfel:

– Ați fost primar, acum sunteți preșe­din­te de consiliu județean. Ce urmează? Multă lume vă vede pe viitor la Palatul Victoria.

– Eu cred într-o analiză pe care fiecare om trebuie să și-o facă, privitor la capacitatea lui de a onora cum se cuvine o anumită func­ție. E un principiu con­form căruia fiecare avan­sează, până ajunge la un nivel de… in­competență. Eu n-aș vrea să con­firm acest principiu. (…) Șansa să ratezi este foarte mare. (…) Nu mai bine încerci să îți vezi lun­gul nasului? (…)

Eu cred că România are destui oameni pregătiți, ca­re pot să facă o treabă bună, trebuie doar ca par­tidele să-i găsească în interior, iar dacă nu îi au, să aibă curajul să îi aducă de afară. (…)

Am fost consilier local, con­­­silier județean, prefect, secretar general al gu­ver­­­nului, primar de reședință de județ și acum pre­ședinte de consiliu județean.

Există o vârstă la care livrezi la maximum posibil. Iar după 55-60 de ani, ar trebui să te duci către Parlament.” (sursa)

Articolul precedentCriza energiei a lovit în fermele lui Iosif Pazuric: A redus la jumătate producția de porc după ce anul trecut a închis fermele de pui!
Articolul următorMinistrul de Interne, Lucian Bode (PNL), “dispărut” după moartea Raisei şi atacul interlopilor din Bolintin