timesnewroman.ro: România va avea un nou premier, după anunțul făcut de Nicolae Ciucă potrivit căruia el intenționează să rămână în țara Soarelui-Răsare, unde a fost invitat să facă parte din locul național de sumo. Aflat în Japonia pentru funeraliile lui Shinzo Abe, Ciucă a fost imediat remarcat pentru fizicul său de campion la sumo și invitat să se înscrie într-un club.

”Inițial am acceptat de politețe, dar după câteva meciuri am ajuns la nivelul maegashira și în weekend am meci pentru komusubi. Sunt convins că pot ajuta mai mult România dacă rămân aici, la mii de km de ea”, a spus Ciucă.

Japonezii au fost uluiți de delegația românească și l-au întrebat pe Ciucă cât s-a antrenat ca să ajungă la această formă de invidiat: ”Sportivii noștri se îngrașă intensiv 5-6 ani ca să ajungă la forma dumneavoastră. Ce sâni imenși și strălucitori aveți! Doar la Akebono am mai văzut așa ceva, Ciucă sama”, l-a lăudat Kuroyoshi Watanabe, șeful federației japoneze de sumo. (sursa)

Articolul precedentPensiile cresc de la 1 ianuarie! Ministrul Muncii a anunțat cât vor primi românii în plus
Articolul următorUnde se duc banii virați de români în pilonul doi de pensii? Diferență negativă de CINCI miliarde de lei!