În prezența unor mari, imenși și vechi peneliști (sic!), precum Boc (Băsescu), Blaga (Băsescu), Turcan (Băsescu) sau Flutur (Băsescu)…, Ilie Bolojan a fost reales, fără contracandidat, în funcția de președinte al PNL Bihor. De fațadă, ca la PCR, Bolojan a primit și câteva voturi împotrivă. Pentru creduli.

Momentul fiind, desigur, unul festiv și o formalitate, limbile în dos nu au mai lăsat loc de critici constructive, tovărășești…, ca la comuniști. De aceea nu s-a spus nimic despre dealul Ciuperca de unde nu se mai pot recupera banii publici pierduți, nimic despre promisiunea neonorată privind finalizarea drumului spre Beiuș, nimic despre parcarea subterană fisurată și fără autorizație ISU, nimic despre angajații Primăriei care își rezolvă afacerile din funcții de directori, nimic despre corecțiile de 100% la proiecte din fonduri UE… Nu, la noi în întreprindere, cum spunea cineva, totul e bine, toată lumea-i mulțumită. Și de bine să ne fie.

Așa cum ne scria o cititoare, se pare că atâta știm, atâta facem.

sursa foto: oradeaindirect.ro

Articolul precedentÎn vreme ce 14 state au primit deja aprobare pentru PNRR, Boloș și Ghinea se scuză și se acuză pe Facebook
Articolul următorGreșeala majoră pe timp de caniculă! Ce alimente sunt obligatorii să mănânci când e cald