”Parcă fără sfârșit, lucrările de amenajare a drumului rutier ce leagă Oradea de Beiuș” – scrie Dacian Palladi.

”Iar linia continuă, aproape peste tot continuă, te face să te întrebi dacă într-adevăr s-a progresat cu ceva; dovadă că drumul alternativ continuă să fie din greu folosit.
Toți politicienii au promis că sub mandatul lor lucrările vor fi gata.
Dintre “mândriile” bihorenilor trebuie scoase drumurile publice. Sunt printre cele mai triste din țară.
Spor la treabă. Zic și eu, ca să fiu respectuos… Cu cine? Habar nu am…” (sursa)

Anul trecut, Bolojan promitea finalizarea drumului spre Beiuș până la sfârșitul lunii Decembrie (2020)! În caz contrar, se va lăsa cu demisii, spunea acesta. Doar că nu s-a lăsat! Nici cu demisii, dar nici cu drum finalizat.

S-a lăsat însă cu o excursie (a lui Bolojan) la Buzău, ca să îi învețe pe buzoieni cum să se unească și ei cu o comună învecinată… Probabil după modelul eșecului major al lui Bolojan când a forțat fără succes unirea Sânmartinului cu Oradea…

Presa locală – continuă Dacian Palladi, ”spune că Ilie Bolojan va merge pentru câteva zile în Buzău, pentru a susține demersul primarului PSD-ist Constantin Toma, de a încorpora unitatea administrativă – comuna Tintesti, în cea a municipiului Buzău.

Mă rog, fiecare face după cum crede de cuviință. Până la urmă, mai bine că se încearcă câte ceva, decât să se lâncezească așa pur și simplu…

Pe de altă parte însă, tot mai mulți liberali bihoreni l-ar vrea plecat (bine de tot sau chiar definitiv) pe Ilie Bolojan pe oriunde în țară sau în lume, numai să scape de el și metodele sale.

Din ce în ce mai puțin democrat (nu pentru că vreodată ar fi dat pe-afară de dragul democrației), Ilie Bolojan a ajuns a determina multe nemulțumiri, frustrări și nervozități, (și) pentru faptul că face exclusiv după cum dorește în aproape orice chestiune, nu se consultă și nu discută cu nimeni, mai nimic, după cum, nu în puține situații, mimează priceput imparțialitatea, iar prin fideli interpuși, aplică diferite măsuri ce se dovedesc a fi a mai apoi ”cu dedicație” și suspecte interese…(cel puțin de partid)…” (sursa)

Articolul precedentPentru români, sărăcia și bolile sunt mai importante decât schimbările climatice
Articolul următorGuvernul trebuie să prezinte planul privind organizarea testării anti-covid în școli