Vlad Voiculescu a venit la DNA, unde a fost citat în dosarul achiziției de vaccinuri anti-Covid, peste 50 de milioane de doze de care România nu avea nevoie.

Și fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, este așteptată azi la Direcția Națională Anticorupție. 

Fostul premier penelist Florian Cîțu este deja inculpat în același dosar.


Citește și: Vlad Voiculescu recunoaște că tatăl său a colaborat cu Securitatea!


Voiculescu a venit cu mai multe documente referitoare la achiziţiile de vaccinuri, inclusiv cu un grafic privind achiziţiile din UE: “Vedeți un grafic cu verde vedeți media europeană, cu roșu câte a comandat România pentru 2021. România este sub media europeană.

“Nu e semnătura mea pe contract, nu era atribuția ministrului Sănătății. Puteți să vă întrebați de ce ministrul Sănătății a fost scos din schema, am reproșat asta încă din 2021. Sunt deciziile lui Cîțu care mereu se consulta cu Iohannis”, a mai declarat el. (sursa)

Articolul precedentRomânia începe să simtă ‘beneficiile’ migrației necontrolate! Student palestinian cu cetățenie germană, și susținător al Hamas, declarat indezirabil timp de 10 ani. SRI: ”Risc de executare a unui atac terorist”
Articolul următorUn sfert din persoanele imunizate cu serurile anti-Covid Pfizer sau Moderna au experimentat anumite efecte adverse