Panică pe străzile oraşului Bordeaux, din Franţa! O persoană a murit şi alta a fost grav rănită după ce un bărbat le-a atacat cu un cuțit. Atenţie, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional!

În urma atacului, un bărbat a murit pe loc, iar un altul se află la spital, în stare critică. Agresorul ar fi un bărbat de 36 de ani din Algeria. După ce a semănat moarte, acesta și-a continuat drumul, însă la scurt timp, a fost găsit de poliţie.

Bărbatul a început să-i ameninţe şi pe ofiţeri, dar a fost împușcat mortal de unul dintre aceştia. Traficul pe unul dintre podurile principale din Bordeaux a fost întrerupt. (sursa)

Articolul precedentPactul Migraţiei şi Azilului, adoptat de Parlamentul European / Se aplică abia din 2026… / România, obligată și ea să primească migranți, sau să plătească!
Articolul următorAdministratorul a trei firme din Oradea, trimis în judecată pentru evaziune fiscală / Ar fi înregistrat peste 700 de facturi fictive în contabilitate, producând un prejudiciu estimat la peste 26,5 milioane de lei