Imunizarea nu este același lucru cu vaccinarea cu ser experimental, care „asigură” forme (mai) ușoare ale bolii și o rată mai redusă de infectare – scrie printreranduri.net.

Așadar, a pune semnul egal între imunizare și vaccinare este o mare minciună (medicală). În cazul COVID-19!

Conform definiției din DEX, imunizarea este procesul prin care un organism devine nereceptiv la o boală microbiană, în urma unui tratament sau a faptului că a avut în trecut o asemenea boală.

Vaccinul se administrează în scop preventiv (pentru a căpăta imunitate împotriva bolilor infecțioase). În general, asta este regula vaccinului: prevenția. Nu te vaccinezi pentru că ai fi bolnav, ci tocmai pentru a-ți păstra starea de sănătate pe care o ai. De aceea spunem ”vaccin împotriva”, tocmai pentru că PROTEJEAZĂ DE BOALĂ, te menține sănătos. Dacă ai cancer de col uterin, nu te mai salvează vaccinul, dacă ai hepatită B, nu te mai salvează vaccinul. Dacă ai Covid-19 și ești la ATI, nu te mai salvează vaccinul. Doar că marea problemă cu vaccinurile astea anti-COVID este că, spre deosebire de celelalte, nu te mențin sănătos. Chiar dacă te vaccinezi, riști să te infectezi…

Certificatele, pașapoartele sau adeverințele „verzi”, pe care le pregătesc „autoritățile” pentru a permite omului contemporan să circule „liber”, dar marcat corespunzător, nu atestă că titularul este imun la boala microbiană pe care o combate (teoretic) vaccinul experimental. Excepție fac doar cei care au trecut printr-o asemenea boală. Doar ei au imunitate. Vaccinații nu. Ei pot transmite boala, ba chiar se și pot îmbolnăvi. Chiar și între prima doză și rapel. Chiar și după a două doză.

Așadar, vaccinarea cu serul experimental nu respectă definiția medicală a imunizării, fiind contrazisă chiar de prospectele de punere pe piață și de informațiile oficiale.

O imunizare reală, în sensul medical al termenului, s-a obținut, de exemplu, prin vechile formule, pe care statul sau sistemul sanitar le-au administrat copiilor pentru a-i feri de poliomielită, difterie, tuberculoză sau tetanos. Dar nu și cele contra gripei.

Gh. Piperea a observat că „până prin anii ’60 ai secolului trecut, imunizarea în masă nu a existat; mai mult chiar, la mine, la țară, marea majoritate a celor din generația părinților și bunicilor mei nu s-a înțepat niciodată în vederea imunizării – nu existau dispensare sau medici pentru așa ceva; de aceea, și povestea conform căreia, în lipsa imunizării prin înțeparea cu seruri preventive, nu am fi trăit azi, sau că numai datorită înțepării lumea are azi o speranță de viață de 70-80 de ani, e un fake news; în realitate, lumea trăiește mai mult (nu și mai bine) din motive de igienă personală, canalizare, colectare sistematică a deșeurilor, căi rapide de comunicație, șanse mai mari de a ajunge mai repede și mai des la medic/spital, acces relativ facil la medicamente și la servicii sanitare (pe vremurile „comuniste”, gratuit, pe vremurile „capitaliste”, plătit din greu, cu CASS) și, desigur, mulțumită politicilor de sănătate publică anterioare anului 2020 (ceea ce trăim acum fiind cea mai mare farsă din istorie, și nu politici de sănătate publică)„.

În concluzie, ca să fie clar: vaccinarea cu Pfizer, AstraZeneca, Moderna sau alt vaccin „anticovid” NU asigură prevenția și nici imunitatea! Vaccinat sau nevaccinat, fiecare e liber să facă ce vrea, că oricum e pe cont propriu. Scapă cine poate! Ultimul să stingă lumina! (printreranduri.ro)

Articolul precedentDupă ce Merkel a FORȚAT un acord cu China, Germania critică Ungaria…
Articolul următorO minciună cât o țară. Adevărul din spatele „celei mai mari campanii de împădurire”