Liderul USR, Dacian Cioloș, reacționează în scandalul din partid și îl atacă dur pe Dan Barna, spunând că “este incredibil cum cineva care ar trebui să dea dovadă de echilibru și maturitate politică poate să confunde propriile umori și dezamăgiri cu realitatea și cu faptele pe care le are în față”. Cioloș susține că ar fi încercat să îi ofere lui Barna mai multe șanse și i-ar fi propus să lucreze alături de el ca prim-vicepreședinte, însă ar fi “refuzat de fiecare dată mâna întinsă”, și îi cere “să facă un real pas în spate”.
Într-un mesaj postat vineri pe Facebook, Dacian Cioloș susține că a evitat până acum să comenteze “gafele și stângăciile politice” ale lui Barna și din campania prezidențială 2019 și ulterioare, dar “a venit momentul să ne uităm serios în oglindă”.

“Sper că va găsi înțelepciunea de a nu încerca o aventură politică prin care să rupă partidul”

El lansează un atac dur la adresa lui Barna, spunând că “a refuza deschiderea, a te teme de „cei din afară” este un semnal de neputință și automulțumire”.
Cioloș mai spune că speră ca Dan Barna “va găsi înțelepciunea de a nu încerca o aventură politică prin care să rupă partidul sau să iasă în public cu alte declarații lipsite de adevăr. (sursa)

Articolul precedentAUR. Amenințări cu excluderi la vârf. George Simion: Poate îi dau eu pe ei afară
Articolul următorPatriarhia Română, prin vocea lui Vasile Bănescu, purtător de cuvânt, se delimitează de orice alăturare cu partidele politice