Este scandal între liderii AUR, în culise fluturându-se amenințări cu excluderi la cel mai înalt nivel. Copreședintele formațiunii, George Simion, a postat joi pe Facebook un mesaj, fără a explica pe cine vizează. 

”NU mă dă nimeni afară din AUR, poate îi dau eu pe ei. NU voi denigra niciodată alt patriot și calea noastră e una singură: UNIREA FACE PUTEREA!”, a scris George Simion pe Facebook.

Postarea vine în contextul în care în spațiul public a apărut informația că ceilalți doi lideri ai AUR, Sorin Lavric și Claudiu Târziu, ar vrea să îi ia lui Simion funcția de copreședinte.

Asta din cauza susținerii de către George Simion a lui Călin Georgescu, căruia i-a propus funcția de președinte de onoare al partidului, iar acesta a acceptat.

AUR are un sistem de conducere colectiv, George Simion și Claudiu Târziu fiind copreședinți, iar Sorin Lavric este președinele Senatului partidului. Acum, Claudiu Târziu și Sorin Lavric ar vrea să-l excludă pe George Simion din procesul de decizie.

De asemenea, Târziu și Lavric ar fi nemultumiți de dorința lui Simion de a-l duce în partid pe europarlamentarul Cristian Terheș, informează Flux24.

Târziu și Lavric ar dori să ia decizia în Consiliul Președinților AUR, format din cei doi și George Simion, unde au majoritatea de 2 la 1.(sursa)

Articolul precedentDihonie în PNL. Peneliștii s-au supărat că Ciucă i-a luat apărarea lui Budăi, care cere creșterea pensiilor
Articolul următorScandalul din USR. Cioloș, atac dur la Barna: A refuza deschiderea este un semnal de neputință și automulțumire / Îi cere să facă un pas în spate