ZF.ro: Producătorul de compo­nente electronice Plexus Services Ro, subsidiara locală a grupului american Plexus, are disponibile în prezent 386 de locuri de muncă pentru fabrica din Oradea, cele mai multe joburi fiind pentru montatori subansamble (327), dar şi pentru tehnicieni electronică (59), conform site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor. Plexus Services Ro a ajuns anul trecut la un număr mediu de 1.712 de angajaţi, potrivit datelor publice.

Grupul Plexus este prezent în Oradea din 2009, având iniţial sediul într-un spaţiu închiriat, iar în vara lui 2013 şi-a mutat activitatea în Parcul Industrial I, după o investiţie de 30 de milioane de dolari într-o fabrică de module electronice. Plexus deserveşte clienţi din mai multe sectoare industriale, precum: industrial comercial, wireline & wireless, medical şi securitate, apărare şi aerospaţial. (Laurențiu Cotu)

Articolul precedentCristian Tudor Popescu, reacție uluitoare după moartea reginei Elisabeta a II-a. “Este un show. Marea Britanie ar trebui să renunțe la monarhie”
Articolul următorMinistrul Energiei anunță de la Bruxelles că România susţine măsuri voluntare de reducere a consumului de energie