Actualul lider al PNL, Ludovic Orban, și-a început în forță campania pentru obținerea unui nou mandat la șefia PNL, în cadrul Congresului care va avea loc în cursul acestui an.

Mai multe filiale PNL au adoptat, prin vot, declarații de susținere pentru Ludovic Orban, în vederea Congresului. Conform surselor noastre, aceste declarații de susținere fac parte dintr-o strategie mai largă și îl vizează, în primul rând, pe Klaus Iohannis, cel care trebuie convins să îl susțină pe Ludovic Orban în continuare.

De asemenea, Ludovic Orban vrea să-l descurajeze pe Florin Cîțu, cel care a început să meargă prin țară și încearcă să adune sprijin pentru o eventuală candidatură. Totuși, Florin Cîțu știe că o astfel de candidatură, împotriva lui Orban, va fi un joc de tip ”all in”, asta pentru că în cazul unei înfrângeri va pierde și șefia Guvernului.

În același timp, Ludovic Orban a vrut să dea un mesaj către filialele din Ardeal și să le arate că are susținere largă în partid, tocmai de aceea orice încercare a acestora de a coagula o altă majoritate va fi sortită eșecului. (sursa)

Articolul precedentScandal în Marea Britanie: Femei arestate și brutalizate de poliția metropolitană în timpul priveghiului organizat pentru o femeie ucisă și al cărei presupus ucigaș este un polițist
Articolul următorRegimul Iohannis – cel mai secretoman regim postdecembrist