Luni, 30 octombrie 2023, de la ora 12.00, la Cetatea Oradea, Corp E, Sala Multifuncțională, etaj I / 21, va avea loc  conferința de închidere a proiectului “Pași pentru comunități rurale funcționale“.

Tema conferinței este despre provocări, reziliență și dezvoltare în comunitățile rurale multietnice în domeniul social, educațional, antreprenorial și comunitar.

Participanții la eveniment sunt membri ai comunităților rurale cuprinse în proiect, reprezentați ai mediului școlar gimnazial, liceal și universitar, reprezentanți ai sectorului antreprenorial și din organizații neguvernamentale implicate activ în comunitățile rurale.

Proiectul este implementat de Fundația pentru Cultură și Educație Ecologistă Ecotop Oradea cu sprijin financiar prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Activitățile proiectului s-au derulat pe o perioadă de 32 de luni, în perioada martie 2021 – octombrie 2023, în 10 comunități rurale multietnice din județul Bihor, după cum urmează: Luncșoara (comuna Aușeu), Lugașu de Jos, Lugașu de Sus (comuna Lugașu de Jos), Țețchea, Telechiu (comuna Țețchea), Batăr, Talpoș (comuna Batăr), Ciumeghiu, Ghiorac (comuna Ciumeghiu), Dobrești.

sursa – George Togor, www.ecotoporadea.ro

Articolul precedentDe la cititori. Oradea din spatele fațadelor
Articolul următorDe la cititori. Istoria Oradiei, dusă la fier vechi!