Fostul europarlamentar bihorean Emilian Pavel – candidat din partea PSD pentru Primăria Municipiului Oradea, îl somează pe actualul primar Ilie Bolojan să închidă parcarea de pe strada Independenței, inaugurată fără aviz ISU și care deja prezintă scurgeri de apă!

Iată ce a scris Emilian Pavel:

”Domnule încă primar, Ilie Bolojan,
Vă somez public să închideți urgent parcarea de pe strada Independenței, recent inaugurată, fără aviz de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, până nu se întâmplă o nouă tragedie! Vă solicit să luați măsuri pentru identificarea vinovaților pentru acest nou eșec al administrației dumneavoastră și să vă dați demisia de onoare cu toții!

Ați insistat să faceți această parcare, ați întârziat prea mulți ani cu ”finalizarea” ei și iată că ”lucrul bine făcut” a cedat îainte ca dumneavoastră să mai câștigați un mandat. Conform comunicărilor dumneavoastră, peste 8,1 milioane de euro au fost investiți în această parcare, la care se mai adaugă investițiile Guvernului pentru consolidarea malului și viitorul proiect de amenajare a pieței de deasupra parcării. Ați beneficiat și de laude la nivel național pentru marele proiect și marea reușită, însă noi, orădenii, nu ne vom putea bucura în siguranță de această parcare.

Câte proiecte trebuie să mai crape până realizați că nu mai trebuie să continuați în fruntea acestei comunități?

Articolele plătite din bani publici nu țin loc calității dezastruoase a lucrărilor din Oradea. Articole plătite prin APTOR către diverse ONG-uri nu vă spală această rușine care a început să fie vizibilă cu eșecul proiectelor Pasajul Vulturul Negru, Dealul Ciuperca, Drumul Expres, Termoficare și iată cu noua ”realizare” Parcarea de pe Independenței.

În Oradea a venit momentul unei schimbări! E nevoie de mai mult, nu doar de imagine.

Dragi orădeni, nu mai putem închide ochii doar de dragul LUI, al celui care a împământenit acel ”măcar s-a făcut ceva”!

Avem nevoie de proiecte pentru orădeni, nu pentru imaginea unui vremelnic primar care sare dintr-un eșec într-altul!” (sursa)

Articolul precedentLa câţi bani primesc, românii au cea mai bună productivitate a muncii din UE!
Articolul următorCOVID-19 a ajuns a șasea cauză de deces la nivel mondial