Aeroportul Internațional Avram Iancu, din Cluj, va avea zboruri regulate spre Elveția începând cu data de 28 martie 2024.

Compania care va opera aceste zboruri este Swiss International Air Lines, în fiecare zi de luni, joi și duminică la Zurich, conform zcj.ro.

„Zurich este un oraș situat în nordul Elveției, considerat de mulți capitala financiară, economică, științifică și artistică a Țării Cantoanelor.

De vizitat:

Muzeul Național Elvețian, care păstrează artefacte din preistorie sau Muzeul Artelor Frumoase, unde se pot admira colecții valoroase de artă;

Mănăstirea Grossmunster: construită în jurul anului 1100, la ordinul lui Carol cel Mare;

De gustat: specialitatea culinară numită luxemburgeri, niște biscuiți înveliți într-un aluat foarte pufos și au la mijloc o cremă ce poate fi de vanilie, ciocolată, caramel, lămâie, alune sau din alte bunătăți”, transmit reprezentanții Aeroportului Internațional din Cluj.

Pe site-ul companiei aeriene se găsesc date despre programul zborurilor și despre prețul biletelor. (sursa)

Articolul precedentPSD susține prelungirea măsurii de limitare a adaosului comercial la alimentele de bază: ‘Măsura a descurajat în mod evident creșterile speculative de prețuri practicate de unii comercianți’
Articolul următorVineri după-amiază un val de ninsori va cuprinde jumătatea de nord-vest a țării