Contul de Instagram cronicaoradea scrie despre misterul care a cu-prins urbea de pe Someș după ce un Rolls-Royce cu numere de Bihor a fost sur-prins parcat oblic, cum altfel, pe trotuar!…

cronicaoradea: În satul vecin, Cluj-Napoca, e fierbere mare și frământare pentru că un nevoiaș de la noi din târg a parcat precum un plăvan lipsit de știință de citire și socotire taman în centru, ca să caște gura la luminițele de Crăciun. Cum, necum, omul și-a priponit herghelia de bidivii pe trotuar, fiindcă avea cotiga prea mare și prea luxoasă ca să o bage în parcările cele scumpe ale lui Boc. Acum, vestea nu e asta ci noi, preacinstite fețe, am vrea să aflăm ce bihorean își permite Rolls-Royce. Vorba ceea: al cui ești tu din Bihor?

Din fericire, sursa citată pare să fi aflat și răspunsul: bolidul ar aparține unui dezvoltator imobiliar venit pe plaiurile bihorene! Iată ce scrie cronicaoradea: Noii sultani din Oradea sunt dezvoltatorii imobiliari. E plin de ei, sunt la tot pasul, tot la al doilea prunc de bani gata care a făcut o casă pe undeva (…). Înaltul Patriarh al dezvoltatorilor din Oradea Mare veghează însă ca dezvoltarea asta să nu o facă așa, oricine. Între timp, am aflat că Rolls-ul din Cluj, cu numere de Bihor, aparține dezvoltatorului italian V.M. Care a dezvoltat și o pasiune pentru o tânără din Cluj. Eh, o bârfă nevinovată doar. Mulțumim surselor.

sursa

Articolul precedentSE CONFIRMĂ! Desant DGA în Vama Borș
Articolul următorSubstanța activă din viagra a generat rezultate pozitive împotriva bolii Alzheimer