Situația rușinoasă instrumentată de organizatorii Eurovision l-a uimit pe Mircea Badea, care a oferit un comentariu în stilul caracteristic..

Organizatorii Eurovision sunt acuzați de corupție după ce au confiscat voturile juriilor a șase țări și le-au oferit cadou Ucrainei. Mircea Badea s-a arătat uimit de cele întâmplate.

„Pe mine mă interesează Eurovision cum vă interesează pe dvs. prelucrarea prin așchiere, deci deloc.

Nu știam că mai există. Mi s-a părut mereu o cretinătate, lipsită de relevanță. M-am interesat doar când colonelul Turcescu s-a dus să fie și cântăcios la Eurovision. Atunci m-a interesat. În rest, nu m-a interesat să mă uit la unii care ghiorlăie ca să nimic.

Am văzut nenumărate titluri cu privire la o situație care mă interesează.

România a votat să dea 12 puncte Moldovei. Dar un observator ‘independent’ a decis că votul României nu e OK. Deci că nu a votat bine. Nu am în ce detalii să intru. Atunci, acele 12 puncte s-au dus la Ucraina. Cum??? Asta mi s-a părut tare. 

Știmați cetățeni, vă dați seama la ce s-a ajuns?”, a declarat Mircea Badea.

Mircea Badea: „Eu cred că la echipa Ucrainei se dă 11 metri și daca nu ajung în careul advers”

În baza aceluiași raționament de la Eurovision, pamfletarul de la Antena 3 se așteaptă ca Ucraina să fie tratată în aceeași manieră și la campionatele de fotbal.

„Dacă nu ar mai fi câștigat Eurovisionul, nu ar mai fi fost această știre (n.r. – cântecul Ucrainei de la Eurovision a devenit imnul armatei lui Zelenski).

Înțeleg că va urma un campionat de fotbal. Acest război va ține o grămadă, asta e limpede, nu se va încheia. Eu cred că la echipa Ucrainei se dă 11 metri și dacă nu ajunge în careul advers”, a mai punctat Badea. (sursa)

Articolul precedentBolojan ar fi mers în America după ”investitori”. Doar că nu le vorbește limba…
Articolul următorOrădenii se opun tăierilor agresive de arbori, mai ales că orașul este deja EXTREM de poluat!