Situația rușinoasă instrumentată de organizatorii Eurovision l-a uimit pe Mircea Badea, care a oferit un comentariu în stilul caracteristic..

Organizatorii Eurovision sunt acuzați de corupție după ce au confiscat voturile juriilor a șase țări și le-au oferit cadou Ucrainei. Mircea Badea s-a arătat uimit de cele întâmplate.

„Pe mine mă interesează Eurovision cum vă interesează pe dvs. prelucrarea prin așchiere, deci deloc.

Nu știam că mai există. Mi s-a părut mereu o cretinătate, lipsită de relevanță. M-am interesat doar când colonelul Turcescu s-a dus să fie și cântăcios la Eurovision. Atunci m-a interesat. În rest, nu m-a interesat să mă uit la unii care ghiorlăie ca să nimic.

Am văzut nenumărate titluri cu privire la o situație care mă interesează.

România a votat să dea 12 puncte Moldovei. Dar un observator ‘independent’ a decis că votul României nu e OK. Deci că nu a votat bine. Nu am în ce detalii să intru. Atunci, acele 12 puncte s-au dus la Ucraina. Cum??? Asta mi s-a părut tare. 

Știmați cetățeni, vă dați seama la ce s-a ajuns?”, a declarat Mircea Badea.

Mircea Badea: „Eu cred că la echipa Ucrainei se dă 11 metri și daca nu ajung în careul advers”

În baza aceluiași raționament de la Eurovision, pamfletarul de la Antena 3 se așteaptă ca Ucraina să fie tratată în aceeași manieră și la campionatele de fotbal.

„Dacă nu ar mai fi câștigat Eurovisionul, nu ar mai fi fost această știre (n.r. – cântecul Ucrainei de la Eurovision a devenit imnul armatei lui Zelenski).

Înțeleg că va urma un campionat de fotbal. Acest război va ține o grămadă, asta e limpede, nu se va încheia. Eu cred că la echipa Ucrainei se dă 11 metri și dacă nu ajunge în careul advers”, a mai punctat Badea. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.