Se aude prin târg că președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan și primarul Oradiei, Florin Birta, s-ar afla într-o vizită de lucru în America, cică pentru a aduce investitori. Suntem curioși cu ce companie aeriană au zburat, pentru că sublima AirOradea, sau AirBolojan, oricum se va numi, lipsește cu desăvârșire.

Toate bune și frumoase, însă într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Ilie Bolojan se plângea de faptul că el nu vorbește engleză, invocând acest fapt ca o frână pentru ambițiile sale la nivel național:

Cât despre poziții naționale, vă dau cu sinceritate un exemplu, pe care eu l-am resimțit. Pozițiile înalte presupun un nivel de limbă engleză, dacă nu de mai multe limbi străine, că altfel rămâi un însingurat, la acest nivel înalt. E în fișa postului. (sursa)

Ei bine, modestia a durat puțin, astfel că, uitând de ambițiile naționale, Ilie Bolojan a trecut acum la nivel internațional! Nu știm dacă între timp a mai avansat cu limbile străine, probabil că nu, însă ne exprimăm speranța că americanii, cu chiu cu vai, cumva, nu-l vor lăsa pe Bolojan însingurat, vor răspunde la semne tot prin semne și vor arunca peste meleagurile noastre cu miliarde. De promisiuni…

Articolul precedentCe urmează la CFR Cluj după câștigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv
Articolul următorMircea Badea, după scandalul de la #Eurovision: „La campionatul de fotbal Ucraina va primi 11 metri și dacă nu va ajunge în careul advers”