Conexiunea slabă la Internet l-a scos din minţi pe un bărbat din Suceava. Omul a ieşit pe scara blocului cu un topor şi a tăiat toate cablurile. A început apoi să ameninţe vecinii care încercau să îl calmeze, dar şi pe jandarmii chemaţi de aceştia în ajutor. 

Jandarmii au acţionat în sprijinul poliţiştilor suceveni. Bărbatul a fost imobilizat de către oamenii legii, apoi a fost transportat la unitatea de primiri urgenţe a spitalului judeţean din Suceava şi ulterior a fost transferat şi internat pe secţia de psihiatrie a spitalului.

Oamenii legii au fost sesizaţi că un bărbat, supărat că nu avea conexiune la internet, îşi varsă nervii pe cablurile aflate pe scara blocului. A ieşit cu un topor şi a tăiat toate cablurile de pe palier. Între timp, unii vecini au ieşit şi au încercat să-l calmeze, însă acesta ar fi devenit recalcitrant şi a început şi să îi agreseze verbal. 

Când i-a văzut pe oamenii legii, individul s-ar fi baricadat în holul blocului, apoi ar fi fugit în apartament. În cele din urmă, forţele de ordine au reuşit să-l imobilizeze. În acest caz a fost deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru distrugere. (sursa)

Articolul precedent#Respect. Vânzătorul de la Romexpo i-a dat lui Nehammer mici. Doar că ăia nu erau mici!…
Articolul următorFlorian Bodog: Manifestul electoral al PPE adoptat la București nu este altceva decât praf în ochi…