România a fost răzbunată astăzi de vânzătorul de mici de la Romexpo, unde se ține congresul PPE, la care a fost prezent și cancelarul Nehammer. Ieșit în pauza de prânz să-și ia o gustare, Nehammer a fost atras de mirosul apetisant de mici și a cerut și el o porție.

timesnewroman.ro: Din păcate pentru el, vânzătorul l-a recunoscut și a decis să-i dea niște mici care însă nu erau mici. După ce s-a scuzat un moment pentru a se duce undeva în spate unde nu-l vedea nimeni, vânzătorul a venit cu caserola de mici din imagine, calzi și îmbietori.

Imediat după ce a gustat micii care nu erau mici, cancelarul Austriei s-a strâmbat puțin, dar vânzătorul i-a zis că să ia niște muștar. Vânzătorul a zis să aștepte puțin, s-a dus în spate și a venit cu niște muștar, dar nici ăla nu era muștar. Nehammer a înfulecat cu poftă și chiar a lăuda cu diplomație preparatele noastre locale.

Românii prezenți la coadă la mici nu au comentat nimic când au văzut ce i-a pus vânzătorul în farfurie austriacului, însă după ce a plecat Nehammer ei l-au îmbrățișat pe vânzător, spunându-i că a făcut pentru România mai mult decât oricine. (sursa)

Articolul precedentCreşteri de preț pe piața rezidențială: Oradea – unde salariile sunt la pământ – devine mai scumpă decât Timișoara sau Iași!
Articolul următorLipsa internetului l-a dus pe un bărbat în pragul nebuniei. A ieşit cu un topor şi a tăiat cablurile din holul blocului, apoi şi-a terorizat vecinii