Campania de vaccinare din Romania s-a transformat într-o campanie de dat explicat inexplicabilul și de mistificat tot ceea ce a mai rămas științific dintre toate informațiile oficiale – scrie printreranduri.net. De exemplu, de explicat fraierilor că succesul se măsoară nu în numărul de persoane vaccinate ci în reducerea dorinței de vaccinare a oamenilor.

Campania a fost un succes, practic am oprit pandemia. Faptul că avem așa puține cazuri – nu mai avem un interes foarte mare pentru vaccinare”, a spus joi președintele Klaus Iohannis când a fost întrebat de ziariști despre încetinirea campaniei de vaccinare.

El a spus și că acest „succes” a avut ca efect ”o reducere a dorinței de vaccinare”.

Da, da! După logica prezidențială, faptul că suntem pe penultimul loc în Europa, cu nici 30% din populație vaccinată, este de fapt un mare succes pentru care ar trebui și felicitat. Nici nu poate să zică altceva când favoritul său, premierul Florin Vasile Cîțu a spus-o cu gura lui că e victima propriului succes!

Florin Vasile Cîțu, 22 iunie 2021: „Ratarea țintei vaccinării arată că suntem victima propriului succes.”

Îți stă mintea în loc, când auzi asemenea inepții!

Dar cum a ajuns un eșec major să fie prezentat drept o mare victorie de către politrucii de „dreapta” care ne conduc? Pentru că nu își permit să-și asume nicio greșeală! Guvernarea de coaliție este una extrem instabilă, mai ales că Iohannis și Cîțu trebuie să stea cu ochii pe useriști ca pe butelie. Nici contextul intern din PNL nu este unul liniștitor în perspectiva Congresului din toamnă. Așadar, declarativ Cîțu și Iohannis trebuie să conducă țara din victorie în victorie, chiar dacă realitatea îi contrazice!

Pentru a câștiga cursa internă pentru puterea din PNL, Cîțu are nevoie să transforme orice eșec într-un mare succes, altfel și-ar complica și mai mult situația și așa delicată. Așadar, până prin Septembrie, campania de vaccinare va fi un imens succes, mai ales că nu se va mai vaccina prea multă lume. Abia din toamnă, după ce va ajunge cu sacii în căruță, Cîțu va putea face declarații cinstite și oneste (deși nimeni nu garantează că așa se va și întâmpla). Până atunci, cel puțin, va continua să ne țină în minciună.

Pe de altă parte, dacă ar fi să facem un exercițiu de imaginație și am presupune că la guvernare nu ar fi PNL + USR, ci PSD și ciuma roșie, credeți că am fi avut același „succes” la vaccinare? (printreranduri.net)

Articolul precedentGrindină și vijelii cu rafale de peste 100 de km/h. Doar opt județe scapă de avertizarea de vreme extremă
Articolul următorConferința Transnațională InnoSchool – Consolidarea competențelor antreprenoriale la elevii de liceu, un sistem inovativ de învățare