În urmă cu o lună, PSD a intrat la guvernare pentru a stopa declinul social și economic resimțit de români după doi ani de guvernare de dreapta – scrie președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang.

Chiar din primele zile ale guvernării noastre, cetățenii au putut vedea o schimbare profundă a modului de a gestiona problemele României.

PSD a impus măsuri care au crescut veniturile la 10 milioane de români, am alocat cel mai mare buget la investiții, în special pentru infrastructura de transport, am schimbat abordarea în privința pandemiei și am crescut bugetul la sănătății, am luat măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri și pentru îmbunătățirea colectării taxelor și vrem să asigurăm susținerea natalității și a familiilor pentru copii.

Românii trebuie să știe că dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare aceste măsuri n-ar fi existat astăzi. Românii aveau nevoie de astfel de măsuri și chiar dacă unii nu le-au dorit, PSD și le-a asumat, le-a susținut și le-a făcut posibile tocmai pentru că este o perioadă critică. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.