Prognoză meteo 21 februarie – 21 martie 2022. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, iar precipitațiile vor fi slabe.

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, marți, prognoza pentru perioada 21 februarie – 21 martie.

Prognoză meteo pentru săptămâna 21 – 28 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile nordice, estice, sudestice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoză meteo pentru săptămâna 28 februarie – 7 martie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, mai ridicate în regiunile nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Prognoză meteo pentru săptămâna 7 – 14 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu o tendință spre deficit în regiunile sudice.

Prognoză meteo pentru săptămâna 14 – 21 martie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Articolul precedentConsiliului Județean al Elevilor Bihor caută liceeni voluntari care să se implice în activitatea departamentelor organizației
Articolul următorCe se întâmplă după ce Putin a trimis trupe în Donbas