Ministrul Energiei, scrie deputatul bihorean Ioan Mang, a spus că garantează că în România nu vor fi probleme cu asigurarea gazelor naturale în perioada iernii.

Să nu uităm însă că ministrul Virgil Popescu a mai dat garanții și că vor scădea facturile în urma liberalizării pieței de energie.

Din păcate, am văzut cu toții ce s-a întâmplat. Așadar, vorbele domnului ministru contează mai puțin. Acțiunile sale ne interesează mai mult! Singura garanție reală este gazul înmagazinat în depozitele României.

Deci așteptăm de la ministrul Energiei să își canalizeze toate eforturile pentru a asigura umplerea depozitelor. Aceasta trebuie să fie prioritatea Ministerului Energiei în această vară! Restul rămân doar vorbe și promisiuni… – conchide președintele PSD Bihor. (sursa)

Articolul precedentLondra în flăcări! Zece incendii au fost semnalat în capitala britanică | Mai multe case și o biserică, mistuite de foc în estul orașului (VIDEO)
Articolul următorUngaria ”înaintează” spre trecut. Liderii regionali devin conţi, iar regiunile, districte ale castelului. Se vede Orban un fel de ”Regent”? #tristăamintire