Invitat astăzi la HotNews.ro, ministrul rozaliu Ghinea (USR) a spus că ar fi fost „uimitor” ca Bruxellesul să nu aibă nicio observație la PNRR, toate „neconcordanțele” semnalate de Comisia Europeană urmând a fi rezolvate.

Care este termenul pentru aprobarea Planului? 30 septembrie, a precizat Ghinea la HotNews LIVE, precizând că în discuțiile cu Comisia Europeană s-a convenit ca România să ceară o EXTINDERE a termenului de două luni de la depunere, având în vedere complexitatea PNRR. (sursa)

Pe rând:

(1) Observațiile UE țin nu doar de fond – care e vraiște, ci și de formă (!), care e, cumva, făcută din copite… Adică s-a lucrat cu picioarele și între aceleași fișiere, în format diferit (Word sau Excel), există neconcordanțe debile. Ar fi fost UIMITOR ca ele să nu fie văzute de Comisia Europeană, dar nu e UIMITOR că ele există, dat fiind UIMITORII care le-au debitat.

Desigur, tot în cuvintele lui Ghinea – rozaliul uimitor, știm ce CHICHIRICIOASĂ e Comisia Europeană. Or fi având ceva cu el. Probabil, sunt uimiți birocrații Comisiei…

(2) Este la fel de ne-UIMITOR faptul că PNL+USR au cerut la UE o EXTINDERE cu DOUĂ luni a termenului de evaluare pentru România, dată fiind – sperăm că stați pe un scaun!, COMPLEXITATEA PNRR-ului, spune Ghinea.

Asta, trebuie să recunoaștem, e tare! E ca și când beizadeaua securistă Năsui îl pomenea pe von Mises.

Pe lângă faptul că ai noștri – ce comic suna, pentru că nu sunt (!), au trimis maculatura lor în urma MAJORITĂȚII Statelor Membre UE, acuma se și plâng că tema era prea grea și ei făcuseră online ora respectivă și toți au știut ce aveau de făcut, numai ei nu. Uimitor, nu?

Știți ce mai e uimitor? Faptul că PNL+USR au cerut extinderea evaluării cu două luni – până învață să lucreze în Word și Excel la cursuri plătite (de dumneavoastră, vreme de 30 de ani!) cu 133.000 de euro pe persoană, în vreme ce alte state, MAJORITATEA, vor începe să încaseze bani de la UE.

Așadar. Vi se pare că 2026 – când TOTUL, tot, ar trebui finalizat, e departe? Mie mi se pare că și 2024 e la ani lumină deja.

Absolut uimitor, rozaliule!

Mai ține, CINEVA, minte, PROTESTELE din 2012??


Articolul precedentTribunalul Bihor a dispus suspendarea deciziei de mazilire a directorul CN ”Emanuil Gojdu”
Articolul următorPredoiu: Guvernul PNL din care am făcut parte nu a avut ca obiectiv ridicarea MCV