Premierul Florin Cîțu a șocat ieri din nou Parlamentul după ce a afirmat că nu poate să prezinte Planul Național de Redresare și Reziliență pentru că l-a făcut seara târziu, era obosit, a adormit și câinele lui a venit „țuști” de sub birou și i l-a luat în colți și l-a făcut ferfeniță.

„Vă jur, făcusem Planul ăla, era excepțional, atingeam toate obiectivele, făceam și autostrăzi, și spitale, și stadioane și ne rămânea și bani de câte două beri la fiecare locuitor. Dar mi-a făcut-o praf Rex al meu, l-am bătut cu ziarul toată dimineața”, a explicat primul ministru.

Acesta a promis că tura viitoare va face un PNRR și mai bun decât ăsta și va avea grijă să nu mai pună la presat parizer în foile lui, ca nu cumva să fie iar tentat câinele său. Totodată, premierul s-a mai lăudat că Planul era scris foarte frumos, cu rândurile perfect aliniate și nu era nicio ștersătură pe el, că prima dată l-a scris pe o ciornă și dup-aia l-a trecut pe curat. (timesnewroman.ro)

Articolul precedentAJOFM Bihor – Informații pentru absolvenți
Articolul următorOamenii de ştiinţă au descoperit câtă cafea poţi consuma pentru a trăi mai mult şi a fi ferit de bolile de inimă