printreranduri.net: Timp de doi ani ne-am „luptat” cu virusul și pandemia. Am „luptat” până am obosit. Că de biruit nu am reușit să biruim în ciuda tuturor măsurilor de prevenție și a tuturor vaccinurilor și rapelurilor. Am scăpat de pandemie doar pentru că virusul s-a transformat și s-a adaptat, evitând să ne omoare. Trebuie să recunoaștem că meritele noastre – ale pacienților sau ale experților, guvernanților, etc. – sunt reduse. În schimb, în acești doi ani am avut ocazia să ne antrenăm, am dobândit experiență în crize. Suntem hârșiți în rele. Pe cale de consecință sunt gata să facem față noilor crize ce se profilează.

Pentru că nicio veste bună nu vine singură. Când am crezut și noi că scăpăm de rele, iată că, liderii planetei fac profeții apocaliptice.

Inflaţia se află la cel mai înalt nivel ale ultimilor zeci de ani în economii majore, inclusiv în Statele Unite şi Uniunea Europeană. Conflictul din Ucraina s-a internaționalizat iar repercusiunile sancțiunilor impuse Rusiei le simțim cu toții mai ales în domeniul pieţelor petroliere şi alimentare. Situația este agravată și de blocajele cauzate de Covid-19, mai ales în China, unde criza pare fără un sfârşit clar: Shanghai-ul este în continuare blocat, iar politica „Zero Covid” a Chinei nu duce nicăieri. În plus, avem la orizont un nou conflict militar între China și Taiwan. Tabloul apocaliptic este completat de apariția variolei maimuței, cu posibile mutații ce se pot transforma în pandemie.

Întruniți la Davos, liderii lumii anunță deja vremuri grele și se pregătesc de Marea Resetare: monetară, energetică, alimentară și sanitară. Sau mai corect ar fi să spunem că acești lideri continuă resetarea începută sub vremurile COVID-19.

În lumina noilor „amenințări” (mai mult sau mai puțin reale și mai mult sau mai puțin inventate), cu un război în plină desfășurare chiar la granițele noaste și cu un alt potențial război în pregătire (mă refer la posibila intervenție armată a SUA în cazul în care China anexează Taiwanul) ce va escalada într-un conflict mondial, „lupta” noastră pentru libertate și împotriva măștilor și a măsurilor abuzive ale „autorităților” a căpătat valențe nebănuite. În comparație cu coșmarul care stă să înceapă (săracie, foamete, frig, moarte și frică), visul urât numit „noul coronavirus” pare de-a dreptul acceptabil.

Ne-am revoltat vizavi de închisul noaptea în coteț sau purtatul botniței? Să văd eu cine va mai avea curaj să comenteze în fața amenințărilor dictatorilor sângeroși de la Moscova sau Beijing!

Nu am „crezut” destul în Sars-CoV-2? Stați să vedeți câți „(prea)credincioși” va avea variola maimuței, boala nouă pentru care anul trecut un ONG american sponsorizat de Warren Buffet, Bill Gates și Ted Turner (trei dintre cei mai bogați oameni din SUA și de pe planetă) a făcut deja o simulare a unei pandemii… În simulare, totul urma să înceapă în luna mai 2022. În realitate, mai întârzie totuși câteva zile. Cel puțin până când Organizația Mondială a Sănătății (OMS) va primi puteri sporite, de-a dreptul totalitare, prin instituirea unui tratat internațional de sorginte chinezo-fascistă de prevenire și gestionare a pandemiilor.

Anul trecut, oamenii care au ieșit în stradă să protesteze împotriva abuzurilor au fost bătuți de „autorități” pentru a le fi protejată sănătatea. Democrația a fost abandonată iar frica a devenit un mod de guvernare.

Nu ne-a intrat încă (destul) frica în oase? Nu e nicio problemă, trecem la nivelul următorul. Stați să vedeți ce (mai) urmează…

sursa – printreranduri.net

Articolul precedentGhinea (USR) și Cîțu (PNL) nu au fost în stare să obțină finanțare UE pentru irigații. Au ÎMPRUMUTAT însă SUTE de milioane de euro pentru piste de biciclete!
Articolul următorActiviștii Greenpeace protestează la Ambasada Ungariei din București