Într-o postare făcută pe pagina proprie de Facebook, senatorul bihorean Florian Bodog spune că parlamentarii PNL din Senat blochează activitatea online a legislativului, reunit acum în ședință online

”La această oră, Senatul României este reunit în plen, lucrările desfășurându-se online. Dezbatem modificarea regulamentului astfel încât să putem să ne desfășurăam activitatea neîntrerup și pe perioada crizei.

Deși apar ca fiind prezenți, senatorii PNL nu votează modificările atât de necesare pentru funcționarea instituției. Blochează Senatul și blochează procesul legislativ! E greu să mai găsești cuvinte pentru a descrie această atitudine a PNL: e lene, e lipsă de interes, e iresponsabilitate sau sunt toate la un loc?

Din nefericire pentru sănătatea și siguranța românilor, de când a preluat guvernarea, PNL nu face nimic din ceea ce ar trebui să facă și din ceea ce așteaptă românii. Și din cauza asta, au ajuns să moară oameni!” a scris Florian Bodog.

Articolul precedentDOCUMENT EXPLOZIV: guvernul Orban a ignorat timp de 2 luni coronavirusul!
Articolul următorGuvernul cumpără măști mai scumpe decât la New York de la o firmă a unei bucătărese, care se ocupă cu tarabele în piață!