Fostul prefect al județului, Claudiu Pop, a fost reprimit în partid de pesediștii bihoreni, confirmând astfel naveta politică a acestuia, pe traseul PSD – Pro Bolojan – Pro România – PSD.

Anunțul revenirii a fost făcut joi seara, 23 iunie, pe Facebook, confirmând întărirea aripii pro-Bolojan din partid, Claudiu Pop fiind cunoscut ca un susținător înfocat, împotriva deciziei propriului partid, al referendumului RATAT lansat de Ilie Bolojan pentru unirea Oradiei cu Sânmartinul, în 2015.

”Timp de 17 ani,2002-2019, am fost membru al PSD Bihor. 17 ani nu se uită ușor… Pot să spun că am trecut prin toate etapele politice, am crescut alături de oameni de valoare și am legat cu aceștia prietenii care nu se uită ușor. Chiar dacă timp de un an și jumătate am activat în Pro România, am păstrat legături corecte și colegiale cu majoritatea membrilor PSD. De aceea, azi am decis să mă alătur din nou acestui partid și sper că împreună cu toți colegii și alături de cetățenii județului Bihor, să construim un parteneriat bazat pe încredere reciprocă!” se arată în postarea de pe Facebook.

Ce este ciudat e faptul că, în 2020, cei 17 ani au fost uitați extrem de ușor, atunci când fostul prefect făcea campanie din partea Pro România, un partid lansat de Victor Ponta. Așadar, e loc berechet de încredere reciprocă!…

sursa foto: ebihoreanul.ro

Fostul prefect de Bihor propulsat de PSD, Claudiu Pop, a candidat în 2020 pentru Camera Deputaților din partea Pro România, ocazie cu care a lansat atacuri repetate, alături de Viorel Cataramă (candidat la Senat) și de Victor Viorel Ponta, împotriva pesediștilor.

Se pare că pesediștii împotriva cărora a luptat în alegeri, l-au iertat. Cumva. Probabil pentru că, în realitate, a produs pierderi electorale neglijabile. Dar sigur le va aduce pesediștilor mari câștiguri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.